Omruilen & Retourneren

Omruilen en Retourneren
Wanneer uw aankoop niet naar verwachtingen voldoet, kan uw aankoop worden teruggestuurd. Er zitten echter bepaalde voorwaarden aan dit proces.

Omruiling
Wanneer uw order niet aan de verwachtingen voldoet, mag u uw product ruilen. Deze omruiling kan alleen plaatsvinden wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en) een email naar webshop@10feet.nl verzend met de volgende informatie:

  • Uw voornemen om het specifieke artikel terug te sturen.
  • Het specifieke product(en) die u wenst terug te sturen.
  • Informatie over het artikel dat u wenst te ontvangen in ruil, of als u een terugbetaling wenst.
  • En het ordernummer in verband met de bestelling.

In deze mail kunt u ons ook informeren welk artikel u wenst te ontvangen in ruil. Nadat u de inlichting bij ons heeft gedaan kunt u de order terugsturen over de post, terug naar 10 FEET. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourneerde order. Wij houden het recht voor het niet accepteren van geretourneerde pakketten en enveloppen waar de verzendkosten niet volledig van zijn betaald. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Retour
Wij streven ernaar om de best mogelijke producten te leveren. Echter, wanneer u ontevreden bent met een product kan u deze retourneren.

Een retour kan alleen plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van uw order. Om een order te retourneren moet u het retour formulier invullen die u bijgevoegd bij het pakket ontvangt. Onderstaand de retourvoorwaarden:

  • Retouren dienen ongebruikt en in originele staat – mits redelijkerwijs mogelijk – te zijn.
  • Een retour moet ongedragen zijn en voorzien van de originele etiketten en labels.
  • Bij beschadigde en/of incomplete items wordt waardevermindering in rekening gebracht.
  • Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die u kiest, de reguliere pakketpost van PostNL is €6,95. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Wanneer wij het geretourneerde product(en) met het retourformulier in goede conditie hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op uw bankrekening binnen 14 werkdagen.

Graag horen wij de reden van uw retourzending zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren. Ons retour adres is:

10 FEET TNV. 10 FEET ONLINE
Binnendelta 4S
1261 WZ  Blaricum, Nederland

Herroeping
Als je wilt afzien van de koop, kun je dat binnen de bedenktermijn van 30 dagen schriftelijk kenbaar maken, bijvoorbeeld via het herroepingsformulier (dit is niet verplicht). Indien je ons vooraf op de hoogte hebt gebracht van de retour, heb je vanaf dat moment 14 dagen om de item(s) te retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (mits betaald) gecrediteerd. De verzendkosten van de retour naar 10 FEET zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@10feet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.